Rebecca Löwengrip

Min resa mot ett smalare jag och ett hälsosammare liv!

God morgon!

Kategori: Allmänt

 
Nu är jag helt vaken och igång i alla fall! Idag står plugg på agendan, och nu är det dags att börja med B-uppsats arbetet!!! Alla andra har hållt på i över en månad nu och jag börjar idag. Jag känner mig: SMÅTT PANIKSLAGEN! 
 
Men jag har en kanna kaffe och är inställd på att klara av detta! Hoppas jag får förbli ostörd idag (Emil är ledig... suck). 
 
Ha en bra dag så länge, jag kikar in lite senare!

Tillbaka igen!

Kategori: Allmänt

 
Nu känner jag mig äntligen back on track! Blev rätt mycket slarv med mat osv när vi flyttade. Ingen tid för träning och svårt att hålla reda på om jag hade ätit och när (brukar glömma bort att äta, så vissa perioder måste jag sätta larm på mobilen). Men nu har vi fixat det mesta här hemma (förutom ett 20 tal flyttlådor, hehe) och kan börja återgå till vardagsrutiner. 
 
Nu MÅSTE jag ta tag i plugget, ligger efter så in i bomben! Ska läsa allt och skriva en hel B-uppsats på typ 2 veckor... LET'S DO THIS!
 
TAGGARÅÅÅÅÅ
 
 
 
 

Squat challenge!

Kategori: Allmänt

 
Har gett mig på detta nu: 30 dagar av benböj med vilodag var 3e dag. Inne på dag tre nu och kan säga att det brinner i benen! Haha, kan knappt gå ordentligt! Brukar inte hoppa på sånt här i vanliga fall för att jag alltid tenderar att glömma bort någon dag och då slutar jag tvärt och känner mig misslyckad! Men den här gången gör jag det för skojs skull och för att det är bra att träna ben helt enkelt - så att inte sätta press på mig själv är nog rätt sätt för mig att gå tillväga! 
 
Vågar du anta utmaningen?
 

Bakdag!

Kategori: Allmänt

 
På tisdag fyller min brorson 3 år, men vi ska fira honom imorgon. Självklart anmälde jag mig frivilligt att baka! Jag har alltid älskat att baka, det var det första jag lärde mig att göra i köket. Men det blir ju inte så mycket bak hemma hos mig eftersom jag inte äter sånt i vanliga fall. Men detta blev ett perfekt läge! 
 
Så min fostermamma och jag satte igång klockan 11 i förmiddags och har bakat på tills nu! Det blev totalt två olika banankakor en med choklad och en utan, vanilj- och kanelbullar, morotskakemuffins och rocky-road cupcakes! Kan ju säga att jag är rätt slut! Och rocky-roadsen är inte klara än, dem måste kallna och glasyren stelna. PUST! 
 
MEN DET ÄR SÅ KUL! 
 
I LOVE IT!