Rebecca Löwengrip

Min resa mot ett smalare jag och ett hälsosammare liv!

omg she blogged again!

Kategori: Allmänt


Tja tja bloggeeeeeen. Shit det var ett tag sen, typ ett halvår? Haha, awesome. Det här med att blogga är nog inte min specialité. Jag glömmer jämt bort att jag har den. Men det är oftast så att när jag har mycket att göra, mår bra och har kul så bloggar jag inte. Då är jag ute och lever ist. Men de dagar, så som idag, när jag bara sitter hemma och tänker på bättre tider då kan jag komma ihåg att skriva ett inlägg i min inte-så-privata-men-ingen-som-läser-den-ändå-blogg.

Well, just nu sitter jag vid köksbordet helt osminkad men dock påklädd! Ovanligt för att vara klockan 14 en lördag när jag är ledig. Marklund har fekke ikväll, stackarn har blivit 21. Fyfan, jobbigt läge. Vi börjar bli lastgamla hela bunten... Hur som helst måste jag ut i kylan (-12) för att ta mig till systemet. Funtar på att dra och träna också, men känns inte så kul att dra till gymmet med en systemetkasse, dessutom måste jag skriva in mig först så jag skippar nog det idag och skjuter up det ännu mer till nästa vecka.... Kan ta en lång promenad.

Jag har nämligen slutat röka, nu har det gått 5 veckor exakt! Så klapp på axeln! :) Däremot har jag verkligen smällt i mig allt möjlig gott de senaste veckorna, massor med snabbmat, godis, chips och cola. Därför känner jag att jag inte vill gå upp typ 100 kg och söka till Biggest Looser Sverige, för att ändå inte komma med. Så jag har laddat ner en app på min iPhone som räknar alla kalorier jag äter per dag. Och jag är fan taggad! Det går skitbra och Emil stöttar mig verkligen i både att sluta röka och att käka bra mat (vi hade typ myskväll med film o gott nästa varje kväll innan). Men såklart ska man få 'let yourself go' once in a while, och jag tänkter inte direkt sluta dricka, en dag i veckan eller nått är okej att äta/dricka alkohol. Lite gränser får man fan sätta, har tryckt alla mat inom syhåll i ansiktet. 

Men ikväll då går vi all-in på underground dicsoteket i Husby!

Oj, nu vart visst inlägget lite seriöst, så för att för en gångs skull fortsätta i samma seriösa anda så får ni dem mest seriösa bilderna jag kunde ta på mig själv.

Seriöst.