Rebecca Löwengrip

Min resa mot ett smalare jag och ett hälsosammare liv!

01.01

Kategori: Allmänt


Jag vet, jag är världens sämsta bloggare. För att vara helt ärlig brukar jag vara rätt duktig på att glömma bort att jag ens har en blogg. Viss är jag hängiven?

Äsch.

De senaste dagarna har jag haft något så underbart som "en-nästan-tredagars-helg"! Jag slutade nämligen 15.00 i fredags och var ledig lördag och söndag! Fantastiskt. Tror ni jag varit ute båda dagarna eller? Haha, om jag har.

Det var faktiskt extremt länge sen jag festade på dette viset. I fredags fakkade jag, Amanda och Lana ur på Avenyn. Lana gick iof hem tidigare men jag och Amanda körde som vi brukade festa för ett par år sen. Fy fan va kul de var! Och att man gjorde lite dumheter hör väl till antar jag...

Igår var jag på Halloweenfest/födelsedagsfest hos Dalia som sa hej då till 26 år på denne jord (hon fyllde alltså inte 27). Go mat och go dricka, gott sällskap. Vad mer kan man begära? Ja, bra musik och utklädda människor är ju en bonus.

Jag skulle kunna säga att jag mådde prima imorse när jag vakna. Och det är faktiskt sant. Blev snarare bakis nu på kvällen, kan ju ha med att jag aldrig han återhämta mig mella fre och lör. Vi räkande ut med någon kalkyl från internet att all alkohol kommer ha gått ur min kropp till kl 06.00 på måndag morgon, alltså 5 timmar kvar tills jag kan köra bil. Eller kan och kan, måste väl ha ett körkort.

Principen är fattad tror jag iaf.

Idag har jag varit duktig. Jag har tvättat, skrivit min ansökan till team 20, umgåtts med Amanda, Dalia och Emma för att sedan käka middag i Berghem hos mina fosterföräldrar. Bra söndag. Bra helg helt enkelt!

Nu är det 6 dagars jobb den här veckan och alla är no-life pass, 11-21. WehÅÅÅ!!!!

N im out, g'nite!<3

Julgranen Madde va bäst. Hany kom som sig själv. Och jag var från 40-talet, men de va ingen som fattade det...



ouch!

Kategori: Allmänt


Jag är ju hopplös. Jag gör illa mig rätt ofta det måste jag erkänna. Men så här många stora skador som jag haft i år så måste ju någon ögat mig eller lagt en förbannelse. För hur är det möjligt att sitta på akuten så mycket som jag gör?

Det värsta är att varenda gång jag sitter där så känns det ju så jävla onödigt. Som att doktorn kommer titta på mig snabbt sen säga åt mig att det är lugnt. Gå hem, ta en alvedon och vila. Därför drar jag mig verkligen för att ens åka och kolla upp saker. Och brukar därför bara skippa att kolla upp de, ta en alvedon och köra igen.

Sen slutar det med att jag har något som skulle kunnat åtgärdas och läkas fort om jag bara hade vilat från början istället för att skita i det och köra på som vanligt.

Så, nu måste jag åka till Danderyds akutmottagning för att få röntka min vänstra arm. Och jag som bara älskar sjukhus...

Någon som vill komma och hålla mig i handen?

Nä, trodde inte det heller.

Något roligare att lyssna på än mitt gnäll:

vackra ting

Kategori: Allmänt


Det är vi de! Nu ska vi dra in till stan för Camme ska undervisa och jag och Celaya ska kolla på. Iaf dem två första klasserna sen ska vi va me på den sista såklart! ROLIGT!!! Älskar Cammes klasser!! :D

Fast jag fick en hylla över mig igår och är lite handikappad i vänster arm, så jag får nog köra till hälften idag :(

CIAO!!




Har aldrig beskådat vackrare människor. Iaf på insidan... men det är väl den som räknas?

isolerad

Kategori: Allmänt


Idag har jag inte gjort mycket av nytta. Knappt något att skriva om. Men det är så det ska vara när man är ledig. Grejen är att jag ser så otroligt mycket olika människor på jobbet varje dag. På en helgdag är det flera hundra, och efter ett tag blir man extremt trött på folk, det blir för mycket intryck.

Så när jag är ledig tycker jag om att låsa in mig i min lägenhet, sova, lyssna på musik, sjunga och bara umgås med mig själv. Hur ofta får man göra det egentligen? Eller snarare hur ofta tar man sig den tiden?

Idag har jag gjort just det.

Jag har sovit till klockan 2, lyssnat på musik och sjungit med, tittat på Gossip Girl (ligger lite efter, är snart klar med säsong 4) och sen på kvällen gick jag och Camme och storhandlade. När vi kom hem lagade hon maten, på så sätt är den ätbar när allt väl är klart, sen har vi tittat på Desperate haft tända ljus och ätit kakor.

En underbar tisdag helt enkelt.

Men imorgon stänger jag. Då är det bara att köra på, men det är skönt att börja klockan 4! Får mysa lite till imorgon eftermiddag innan jobbet :)

Godnatt! Dags att sova snart, efter ett till GG avsnitt!


Vet att det bara blir massa Adele låtar nu. Men det är det enda jag lyssnar på just nu. Passar mitt mode så bra.

22.49

Kategori: Allmänt


Kom hem från jobbet nyss. Deprimerande, jag vet. Somnade till och med i personalrummet efter jag slutat. Om det var utmattning eller matkoma har jag ingen aning om. Förmodligen det senare alternativet.

Sitter och funderar på va fan jag ska göra av min lediga tid som sträcker sig från nu till 16.00 på onsdag. Vad gör man när man är ledig?

Bra jävla fråga.

Brukar mest ha arbetsabstinens.

Normalt?

Svara inte på det förresten.

Nä, ska väl slöa runt på internet ett tag och sen slagga. Gud va skönt att gå och lägga sig! Myyyys! Jag total älskar min stora mjuka ikea säng. Den är bäst!

Maestro, music please!

no life

Kategori: Allmänt


Sho! Jag försov mig lite så jag måste springa till jobbet snart,det är iaf inte lika illa som igår. Trodde jag var en timme sen till jobbet så jag tog en taxi. När jag kom fram visade det sig att jag var ca 15 min sen. Aja, sen var jag och hade jag promenerat hade det garanterat varit senare.

Men idag ska jag försöka va någolunda i tid, måste hälla i mig lite kaffe innan jag börjar så att jag vaknar.

Jobbar 11.00-20.30 idag, vi kallar det 'no life passet' eftersom man inte kan göra något innan jobbet och man pallar inte göra något efter. Och dem passen har jag lyckats plocka på mig de närmaste veckorna. KUL.

Men jag bor ju ändå på jobbet, har en tältsäng på vinden.

Nä, nu börjar klockan ticka iväg... CIAO!

London, my pictures

Kategori: Allmänt


Mina färdkamrater

I bilen på väg till Arlanda. Jag vaknade klockan 4 för att flyget gick vid 7 tiden. Så vi var uppe med tuppen den morgonen.

Frukost vid gaten.

Äntligen i London. Sitter på världens bästa tube. Gammal och låter mycket, men jag älskar den ändå. Då känner jag mig hemma, i dessa uråldriga vagnar.

Framme trodde vi. Men vi fick gå i en halvtimme för att nå hotellet. Senare kom vi dock på att det fanns något så underbart som bussar.

Vid busshållplatsen utanför hotellet senare den dagen.

Londons gator vid Picadilly Circus. Sa någon table dancing?

Dag två

China town





Vackra, älskade London.



Yes, vi dokumenterade det i film också! Måste se den någon gång, jag lär ju ha sagt så mycket intelligenta saker.



Fontän i Hyde Park.

Vi hade riktigt jävla tur med vädret. London har varmt och soligt kanske två veckor om året. Vi fick ena den veckan. Därför var det sjukt mycket folk i parkerna som annars är tomma.

Haha<3

Fail hoppbild.

Det blev lite kostigt med olika storlekar på bilderna, men jag överlever. Pallar inte sitta och trixa med sånt. Det är ett under att jag förstår hur man ens laddar upp bilder på internet. Gud, låter som min farmor. Haha, iaf så finns det hundratals bilder och detta är endast en bråkdel av alla bilder vi tog.

Om jag känner för det någon dag så kanske jag laddar upp bilderna jag fått av Nina. Vi får se.

ännu ett veckoslut över

Kategori: Allmänt


Och så tog söndagen även slut den med. Den här helgen sprang bara iväg.

I fredags var ju jag och Lana traditionsenligt på Hellströms. Okej, skulle vilja kalla mig stammis där, men kan inte riktigt uppnå den kvalifikationen eftersom jag varit där färre gånger än jag har fingrar på ena handen. Men det stället är najs, chill folk, billig öl och skön musik. Dock stänger det klockan ett, men Hellan är det perfekta förstället. Enligt mig, och alla andra som frekvent är där och som like:at stället på fb.

Vi var inte där särsklit länge dock, några timmar. Jag tog mig igenom två Captain and Coke, medans Lana duktigt sippade på ett glas vitt.

Igår gick jag, Nina och Yassi och såg Jane Eyre på bio. Det var vi och tanterna klockan 15.00 på Sture bion. Tanterna hade jag inget emot, det var snarare läget. Skulle inte säga att jag avskyr Östermalm, snarare att jag känner mig enormt fel placerad. Som om någon helt plötsligt skulle hoppa fram och skrika åt mig att jag inte hör hemma där.

Och kommer du tillbaks så dödar vi dig!

Haha, natthumor. Eller snarare torr humor. Ovan är ett citat från en av mina favvo filmer Lejon Kungen, om ni inte förstod det.

Aja, I'll wrap it up now. Efteråt åkte jag hem till mina fosterföräldrar och festade lite med gamlingarna. På riktigt, drack vin med min fostermamma och hennes väninna och min fosterpappa satte på 70- och 80-tals låtar. Awesome staurday night.


Fast efteråt kilade jag ner till min syrra som hade lite fekke på sin nya balkong! Hon flyttade precis in, så vi hade tur som kunde hänga så här innan det blir för kallt och man fryser arslet av sig efter 2 sekunder.

Jusste, och idag har jag jobbat. Men det är väl ingen nyhet.